kiraly-kristof-gold-coast-1

Változások

15 év működés után változtatásokat látok szükségesnek Triatlon Klubunk működésében. A folyamatos fejlődés igénye és a lehetőségeink szerint az ehhez szükséges feltételek biztosítása határozta meg eddig is munkánkat.

Ezúton is köszönetet mondok Pócsföldi Ottó kerékpáros edzőnknek és Zemen János futóedzőnknek azért a lelkiismeretes munkáért, aminek eredményeképpen a nemzetközileg legeredményesebb magyar egyesület lettünk. Kezdetben Havrán Andival, majd egy évtizede dr.Pozsgay Gáborral jó négyest alkottunk, és új utakat kerestünk az eredményes felkészülés érdekében.
Az ebben az együttműködésben végzett koordináló szerepemet mostantól Király Kristóf veszi át. Versenyzői tapasztalatai, a szakági feladatok és alkalmazott módszerek meghatározásával valamint az edzéseken nagyobb arányban való részvételével jó esélyeket ígérnek a várt előrelépéshez.

Az úszóedzéseket a továbbiakban is Pozsgay Gábor irányítja, Kristóf és szükség esetén az én segítségemmel. A téli görgős edzéseket Pócsföldi Ottó fogja vezetni, aki a kerékpárok felkészítésében, szerelésében továbbra is részt fog venni. A tornatermi edzéseket Zemen János fogja tartani, Kristóffal egyeztetett időpontokban és tartalommal. A futóedzéseket Kristóf fogja vezetni, az időpontok és helyszínek még egyeztetés alatt vannak. A teljes stáb kialakítása még folyamatban van.

Az én szerepem a klubvezetői teendőkre koncentrálódik a továbbiakban: az edzésfeltételek biztosítása, edzőtáboroztatás, versenyeztetés és MTSZ-szel való kapcsolattartás lesznek a feladataim. Továbbra is igyekszem minden területen a segítségére lenni a csapattagoknak.

Üdvözlettel:
Vanek Gábor
Egyesületi elnök

About the author: admin